Stockholm

Nu är jag i Stockholm och hälsar på familjen. Jag har längtat så mycket hit!! Barnen är helt underbara! Det känns bra att vara här.
Idag har alla vi syskon varit på Mamas and Tapas och käkat, fy fan vad mätt jag är. Det är så jäkla gott!!! Helena kom också, det var så kul att träffa henne med.
Nu ska jag och lilla Umma mysa i soffan och sen ska vi gå och lägga oss, jag är trött...

Så att ni förstår!

Många undrar varför jag flyttade till Ängelholm, ännu fler undrar varför jag har stannat. Ja, det kan man u fråga sig. Men jag vet!! Jag tycker att Ängelholm är helt fantastiskt, jag vet precis varför jag stannar här!! Förutom mina underbara vänner är det ju så fantastiskt vackert här! Så att ni ska förstå så får ni titta på lite bilder:

Rönneå


Rönneå


Stranden


Stranden


Kronoskogen


Kullen (gissar jag)


Havet


Margretetorps Gästgifvargård (där jag jobbar)


Stranden på vintern, jag älskar att vara där då, det är så fridfullt!!


Norrvikens Trädgårdar ( här gick jag i skolan, snacka om sveriges vackraste skolgård!!)


Förstår ni nu?

Jobb jobb jobb plus tankar på lilla Umma

Nu ska jag jobba ända fram till juldagen....varje dag...känns ju sådär kul... Men men, lotten faller ju på någon, och den här gången var det jag.
Längtar efter att komma hem till mamma där hela familjen är samlad för en gångs skull. Längtar efter alla mina syskon, syskonbarn föräldrar och annat löst folk!!

Jag har varit så himla trött idag....det blev en ordentlig kväll igår. Hur som helst så var det så lyckat att det faktist är värt det. Imorgon jobbar jag förmiddag vilket innebär att jag börjag kl. sju och ikväll jobbar jag eftermiddag som innebär att jag slutar elva så det blir inte så mycket sömn inatt heller, men på måndag har jag sovmorgon!! Jag får se fram emot det!! Imorgon kväll tänkte jag ta och koka en sats knäck till, jag vet ju att lilla Umma vill att jag tar med det till Stockhlm. Och lilla Umma behöver nog ett lass knäck nu, hon har ju haft det lite tufft. Umma är förresten smeknamnet på min lillasyster Matilda, hon kallade sig det när hon var liten, hon trodde nog att hon hette det eftersson vi alltid kallade henne "lilla gumman". Jag saknar dig lilla Umma, gud vad jag längtar efter dig!!!

Perfect day besides stupid man

Hela dagen har varit perfekt!! Det började med tvättstugan (kanske inte perfekt...) sen åkte jag och Jasmine till Ikea. Hittade en massa fina saker!! Nu är min julgran ännu finare!!
På kvällen åkte jag, Johanna och Lisa till Margretetorp och åt julbord. Hur gott som helst!! Det blev lite julöl, lite nubbe och lite drinkar och dans. Och massor med mat!!! Jag orkade knappt smaka på hälften.
Efter det åkte vi till MM och träffade Christian med kompisar. Hade jättetrevligt där med. På vägen hem hade jag sälle med ett gammalt slan...han hängde med upp för att snacka lite. Tydligen hade han fått för sig att det skulle bli mer, trots att jag hade gjort klart för honom att den INTE skulle det. Så säger han: Men jag kan ju inte lämna dig här helt ensam, det blir ju inge kul för dig. HALLÅ!!!! Vad tror han. Han är ju upptagen!! Ja, vad ska jag säga?? Jag tror att jag tappade det sista hoppet om män....
Kändes ändå bra...jag har ju varit väldigt svag för honom innan...nu fick jag det sista ordet.


Ensam

Varför känner jag mig så ensam när det blir kväll? Jag har alltid tidigare trivts med att umgås med mig själv, och har ofta längtat efter att få komma hem och stänga dörren om mig, men på sista tiden har det mest framkallat ångestkänslor. Jag har grubblat och funderat men inte kommit fram till vad som har utlöst dessa känslor. Jag är nog helt enkelt inte riktigt stabil nu. Samtidigt har jag svårt att somna, kan vara vaken långt in på natten för att sen sova hela dagen och sen få ångest för att dagen har försvunnit. Men det tar liksom stopp, det går inte att lägga sig en normal tid.

Jag har fått jättemycket ångest för julen också, att jag inte ska vara hemma på julafton, utan måste vara på jobbet. Jag ska åka hem på juldagen men jag tycker ändå att det är jättejobbigt, julen är jätteviktig för mig. Det kommer inte bli samma sak att fira på juldagen, alla andra har ju redan firat jul och kommer inte tycka att det är lika viktigt. Julen handlar ju inte bara om att byta julklappar.

Jag har julstädat

Idag har jag varit ledig så jag har spenderat hela dagen med att julstäda. Det blev jättefint!! Dessvärre går det inte att julstäda bort lila väggar... Jag hoppas verkligen att min hyresvärd kommer och målar om hos mig snart!!

Visst blev det fint!! (förutom det lila förståss)

Min fina gran....går fint ihop med den lila tonen...



Mitt stora fönster....och mer lila...

Halv tolv!

Måndagar är inge kul!! Det som var bra var att jag hade sovmorgon, och det behövde jag tydligen. Lyckades inte masa mig ur sängen förrän halv tolv... Johanna hade skickat ett sms där hon undrade om vi skulle gå och käka kinabuffe...e hon knpp tänkte jag först, för jag trodde att klockan var typ nio, sen kom nästa tanke, är jag knäpp?? Hur kan man sova till halv tolv??? Så Johanna kom hem till mig istället med kina take away och jag åt rester från igår.

Imorgon tänkte jag i alla fall komma ut i skogen med lilla söta Boris. Fan, måste verligen börja träna igen!!!

Söndagsmiddag

Ikväll ska Jasmine och Johanna komma på söndagsmiddag. Jag ska bjuda på helstekt fläskfilé med salami och mozarella och chiligräddsås, det är hur gott som helst.
Igår hade Johanna inflyttningsfest, soffan hade inte kommit, men vi hade kul ändå!! En hel del "jag har aldrig" lite absinth för vissa, mer för andra, men faktist ingen för mig. Sen gick vi på Lucia Nightmares, det var kul, men jag måste säga att kvalitén nog var bättre när vissa andra damer var med. Efter det blev det kebabrulle på Lindens för mig, Chasse och Johan.

Snygga brudar när det begav sig!! Rudolphina och Tomtemor.


FREDAG!!

Nu sitter jag på jobbet och det är fredag, JIPPIE!! Jag är ledig hela helgen!! På lördag ska jag gå på inflyttningsfest hos Johanna och det tror jag blir superkul!! Hoppas bara att Johanna har fått sin soffa, fast det är klart, när man har leveransdatum den 30 oktober är det ju inte så konstigt om den inte har kommit i mitten av december:-)

Annars tänkte jag mest ta det lungt i helgen, ska nog klä granen, funderar också på att koka lite knäck efterssom den förra blev så misslyckad och jag vet att lilla Umma vill ha knäck till jul.
Ikväll ska jag titta på Idol finalen med Jasmine, jag tror att Kevin vinner, och jag röstar nog på honom också, jag tycker att Alice är lite väl präktig.


Längtan till landet

Gud vad jag kan längta efter Ingmarsö. Det är mitt lilla paradis på jorden. Där är allt bara....lungt, stilla avkopplande. Det bästa som finns är att ligga på bryggan och sola, det bränner på huden, blåser i vassen, måsarna skriker och man hör kluckandet under bryggan....PARADIS!!!
Det tråkiga med att bo i skåne är ju att det är så långt dit. Det blir ju bara en, max två gånger per år som jag åker dit. Jag hoppas att jag kan åka mer denna sommar. Jag ska försöka att planera in en hel vecka på Ingmarsö.

Umma och Jacke vid "Fladen" på Ingmarsö

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter jobbet. Jag tycker om mitt jobb men jag tycker inte om att jobba till elva. Det känns liksom som om dagen försvinner. Jag kan ju heller inte gå och lägga mig på en gång som man borde utan jag måste sitta uppe och titta på tv och varva ner innan jag somnar och då heltplötsligt så har klockan blivit ett-två. Sen sover man halva dagen efter och sen är det bara att gå upp, hoppa in i duschen och gå och jobba igen. Imorgon ska jag i alla fall försöka gå upp tidigt efterssom jag ska tvätta.

Min bästa kompis Jasmine ska flytta till Malmö den 28 december.  Jag tycker att det ska bli tråkigt efterssom jag liksom blir en kompis fattigare här hemma då. Jag har försökt förklara för henne att det inte alls är någon bra idé, men det har hon föga förståelse för:-). Skämt åsido, jag är jätte glad för hennes skull, jag vet att hon ser fram emot det, att flytta ihop med pojkvän och börja plugga. Sen blir hon "fröken Jasmine" med hela svenska folkets ettagluttare. Love u baby!!

Här är hon, lilla Chasse



Jag och "Chasse"

En helt ny värld!!

Hej alla!!
Jag tänkte att jag kanske skulle kunna lyckas att förgylla både era och min dag med en liten blogg. Jag måste bara fundera lite över upplägg och så....

Ha det gott så länge så hörs vi sen!

Kram //Knessa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0