Hajja, det är typ SOMMAR!!!

Nu när man har blivit en bit över 30, så fattar man inte riktigt det där med Valborg. Jo visst, det är trevligt och man träffar vänner och grillar....men om man som jag ska jobba den 1 maj, då är Valborg totalt överskattat och helt onödigt!! Jag har helt enkelt bestämt mig för att Valborg är en tvättdag. Så nu ska här röjas i garderober och skåp!!
Fast innan dess ska jag ta en cykeltur ner till stranden och sitta på piren och lapa sol!! Vi har haft runt 22-25 grader i ett par dagar nu....hajja, det är ju typ SOMMAR!!

Nanna 8 år.

Hon är så stor nu lilla Nanna, 8 år har hon hunnit bli. Jag minns så väl när lilla Nanna kom till jorden. Jag hade ju som ni vet planerat att flytta till Ängelholm. Flyttlasset skulle gå den 20 April. Nanna, eller Viking som hon kallades i magen var ju planerad till den 8:e (har jag fel??) så jag tyckte ju att det var lungt....det är klart att jag hinner träffa henne, eller honom.... På natten mellan den 19 och 20 ringer telefonen vid 2-3 på morgonen...det är syrran, hon är på BB!! Hon ville snacka lite eftersson Stefan var tvungen att gå ut och stoppa pengar i p-automaten och hon tyckte att det var lite obehagligt att vara ensam... Jippiii, tänkte jag....då hinner jag ju träffa det lilla livet innan jag åker. Men icke sa Nicke...kl. 16 kom hon ut....jag var tvungen att åka kvart över....så inget bebistitt för mig... En vecka senare, på min första lediga dag, tog jag flyget upp till Stockholm och fick se henne, denna vackra varelse! Igår blev hon 8 år!!


Jag och Nanna på Mälarhöjdens ridskola, där även jag red som barn.


Powerwalk och yoga

Dagen började med en timmes powerwalk...skönt!! Nu när fettet har börjat att ta över är det dags att göra något! Jag har bestämt att jag framöver ska gå minst 4-5 en-timmes powerwalks samt 3 st 45 min yoga i veckan, låter det bra?? Det är ju snart beach 2009, så det börjar bli bråttom!!

Igår var jag, Lisa, Benjamin och Maja-Lina i Hålehall och hade picknick. Det var supermysigt i vårsolen!! Benji och Maja plockade vitsippor till mig och Lisa och vi låg på en filt och slappade...hur skönt som helst!! Det var helt vindstilla där uppe på åsen...och det är så vackert med bokskogen!!

Efter det så gick jag och Lisa på en Powerwalk med Boris. Han är verkligen världens sötaste hund!! Gud vad jag älskar honom!!!

Ikväll jobbar jag kväll och imorgon jobbar jag morgon, så livet börjar igen imorgon efter tre, ska nog ta ut Boris på en långis då, hoppas att vädret fortsätter att vara så här underbart!!!


Glad Påsk!!

Idag är det påskafton. Hela familjen är på Ingmarsö, men jag är på jobbet...fast jag jobbar hellre nu än på Midsommar.
Dagen började bra, jag satt på balkongen större delen av förmiddagen och lapade sol. Vilket sjukt härligt väder vi har nu!!! Satt i bara linne och tunna byxor. Jag är ledig måndag och tisdag så jag hoppas verkligen att solen fortsätter att skina!!
Jag har inte fått något påskägg idag men jag gissar att jag kanske har blivit för gammal för det nu...måste nog inse att 32 faktiskt kvalificerar mig att kallas för vuxen.

Hur som helst så önkar jag er alla en fantastisk påsk!!


Sorry!!!

Hej alla vänner!!

Sorry att jag inte har skrivit på länge....har varit väldigt oinspirerad, men jag hoppas att inspirationen ska komma igång på allvar igen...

Det är vår!!! Fattar ni vad härligt!! Idag hade jag tänkt att jag skulle gå en powerwalk run ån och bränna lite av det här fettet jag har lyckts lägga på mig på sistone...men tji fick jag... Det kom ett litet sms från goa Johanna som löd ungefär så här: Hej älskling, skulle du kunna komma och hämta mig och syrran i Båstad....vi hamnade visst här på en fylla...
Det är ju klart att jag gör!! Jag brummade iväg till Båstad och plockade upp två trötta tjejer och en hund...jo Theia hade också fått följa med, hon klarar sig ju inte själv till tolv.....
Hur som helst så hamnade vi hemma hos mig i soffan med lite Heath Ledger-film istället. Jenny och Johanna köpte Mc Donalds...men jag åt bulgursallad istället...är faktist lite stolt att jag stod emot "donken".

Slutar jobba om en timme och då ska jag på fest hos söta Patrik och hans söta Ola....får se hur sent det blir...

RSS 2.0