Idag har jag varit i fem länder.

Det är faktist sant!!! Jag startade min dag i Sverige, Ängelholm, sen drog jag vidare till Kastrup i Danmark för att ta flyget till Budapest, Ungern. I Budapest mötte jag resten av min familj för att flyga vidare till Skopje, Makedonien. I Makedonien kom min styvpappa, Mats och hämtade oss och körde oss till Pristina, Kosovo. Och nu är jag här!!!

Vi hörs en annan dag!!

Ingen "kärlek" men ändå kärlek!!

Trots att jag inte har någon egen "kärlek" så fick jag ändå lite kärlek på Alla Hjärtans Dag. Kolla in vad jag fick av Johanna och Patrik:

Visst har jag gulliga vänner!!


Johanna hade bakat en ananaspaj till mig



Patrik hade köpt gelehjärtan till mig

"Du har vackra bröst"

Alltså, killar...

Min kompis Patrik har tagit på sig att hitta en man åt mig. Det är ju jättesnällt, problemet är bara att han presenterar mig för precis allt och alla. Det kan vara typ: -Det här är NN han är också singel...ni kanske ska prata lite, han går sista året på gymnasiet... Och då blir ju jag jätteintresserad....NOT!! Men han försöker i alla fall min lilla vän. Igår presenterar han mig för en kille som visserligen var i rätt ålder och såg helt okej ut, men när killen ska börja prata med mig så säger han: Vad trevligt att träffa dig, du har väldigt vackra bröst förresten.... Va!!! Tänkte jag då, hur tänkte han där? Var det inget annat han kände att han ville säga? Så jag frågade honom om jag fick ge honom ett litet tips. Jag sa att man får ge komplimanger för vackra bröst, men EFTER att man har berättat att jag är trevlig, söt, snäll, mysig, rolig att prata med och en si så där 100 andra saker, och kanske inte heller första gången man ses. Då säger han: -Du har väldigt vackra ögon, faktist... Jag förklarade snällt att det var för sent och rätt så kört.

RSS 2.0