Vackra Jasmine

Efter högljudda protester från min vän Jasmine, pga att hon tycker att jag har lagt in hemska bildet på henne så ska jag lägga in några som i alla fall jag tycker är fina.
Hoppas du blir nöjd nu, baby!!
Love you!!




Jag och stora havet

Tänk vad lite sömn kan göra...eller i det här fallet, ganska mycket sömn. Jag gick och la mig igår vid typ nio, och jag tror att jag somnade inom 10 minuter (händer aldrig mig, ligger minst en timme och grubblar), vaknade till vid 3.30, somnade om. Vaknade till vid 6 för att jag hade glömt att stänga av larmet på min telefon (klant!!), somnade om. Vaknade vid 10.30!! Som jag har längtat efter att få sova och nu äntligen så fick jag det med råge!! Har riktigt hög energinivå nu när jag ska till jobbet, minns inte när jag hade det sist. Dessutom ska jag bara jobba ikväll, sen är jag ledig i två dagar.
Jag tror att jag ska ta en riktig långis, typ två timmar med Boris imorgon, saknar honom, har inte träffat den älskade hunden på säkert två veckor, har haft riktig abstinens. Tar nog en promenad genom skogen ner till stranden och rensar lite tankar, funkar perfekt på vintern då det knappt är någon där, det blir typ "jag och stora havet" och det får en att inse hur små problem man egentligen har, när man inser hur stort allt annat är.

Johanna

Igår fick jag ett supersnällt mail på Facebook av Johanna, hon är så snäll min lilla tjej. Alltså, man behöver verkligen riktiga vänner. Vet faktist inte vad jag skulle göra utan henne. Puss på dig älskling!!



Jag och JoJo

Idag är det svart igen.

Har knappt sovit på två dar...idag fick jag i alla fall sömntabletter av snäll vän. Hoppas att jag får sova inatt. Imorgon ska jag till jobbet igen, efter en vecka i sängen, vet inte riktigt hur det känns.

Jag ringde en kompis i Malmö idag, jag ska hem till honom på söndag och snacka. Tror att han kan hjälpa mig med att hitta nya infallsvinklar, kanske kan visa mig ett nytt sätt att se på allt. Hoppas!!

Längtar till helgen!!

Nu har jag legat sjuk sen i måndags....väldigt tråkigt!! Jag har kollat igenom hela dvdbiblioteket typ 2 gånger. Just nu hatar jag mina lila väggar mer än nånsin, kanske för att jag har tittat på dem konstant i fyra dygn... Idag känner jag mig bättre! Jag har börjat hosta nu men å andra sidan gör jag alltid det när jag börjar bli frisk, så det är ju på sätt och vis ett gott tecken. Jag hoppas att jag inte ska bli sämre igen, jag, Lisa och Johanna ska nämnligen gå på bio imorgon och de den nya Lukas Moodyson filmen, Mammuth. Inte för att jag egentligen är så förtjust i Lukas Moodyson, utan mer för att jag ÄÄÄÄÄlskar Gael Gracia Bernal!!! Han är ju bara vackrast på jorden! Det finns nog ingen annan man som kan behålla sin sexapeal efter att ha spelat transa som han gjorde i Àlmodovars "la mala educasion" (Dålig uppfostran) förövrigt en
jättebra film!

Hur som helst så ser jag fram emot en kväll med mina favorit tjejer!!!




Hur snygg får man bli innan det är kriminellt??

Gissa vad som hände....

...jo, jag blev sjuk förståss!! Ligger här i sängen helt däckad... Snälla Johanna har i alla fall varit och köpt nässpray till mig så att jag kan andas...det känns liksom som en förutsättning för att jag ska stå ut idag.
Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till helgen...jag är ju ledig och hade lovat mig själv att bjuda mig på något kul, och nu känner jag att jag verkligen behöver det, så det vill jag inte missa!! Vet inte om man ska åka till malmö eller kanske till köpenhamn, kanske gå på nåt kul museum och sen äta en god middag....skulle ju inte vara helt fel...

Jag har börjat fundera på vad jag skulle vilja göra, alltså jobba med. Jag kom fram till att jag nog skulle vilja jobba på bokningen på något stort hotell, det hade nog passat mig. Funderar mycket på om jag ska stanna här eller om jag ska flytta, och då känns malmö mest lockande. Problemet är ju bara att jag måste hitta en lägenhet och då blir det nya banklån, vet inte om jag är beredd på det än...


Neråt....

Just nu känns det bara som om allt går neråt.... Det känns inte ens som att det skulle kunna gå uppåt igen. Jag har fått nån konstig panik nu när alla helger är över, allt kul är slut, lixom... Sen hjälper det ju inte heller att man har skaffat sig ett nytt slan att fundera på heller....kan jag träffa nån normal kille nån gång eller?? Nej, då ska jag träffa nån igen som kör sitt eget race och inte funderar alls på vad som rör sig i en annans huvud...det är tragiskt...
Dessutom har jag börjat bli sjuk och jak kan lova att det kommer bryta ut imorgon....fan!!!

Datorstrul!!!

Nu börjar jag bli trött på min dator!!! Jag har haft den inlämnad flera gånger, snälla Göran har varit här två gånger, sist skulle han äntligen fixa mitt trådlösa....vad hade hänt då??? Jo, VIRUS!!! Big time! Så han fick ta med sig datorn igen. Nu har jag äntligen fått tillbaks dem och skulle koppla upp den mot det trådlösa. Tror ni att det funkar?? NEJ!!! Jag får fortfarande sitta upptryckt i sängen med en 1-meters nätverkskabel..... Jag blir bitter....

Nytt år, nytt liv?

Hur kommer det här nya året bli? Kommer jag leva samma liv nästa nyår som jag gör nu? Jag hoppas att det blir lite förändringar, det viktigaste skulle vara att jag blir mer aktiv och hittar energi. Jag ska göra allt jag kan och orkar för att uppnå det. Jag fick ett bidrag till träningskort av mamma i julklapp så jag ska gå och införskaffa mig ett nytt så att jag kan komma igång med min träning igen, jag vet ju att jag mår så mycket bättre då!
Jag ger inga nyårslöften, min erfarenhet av det är bara att jag bryter dem innan jag har hunnit blinka. Jag ska istället försöka att bli den jag vet att jag vill vara, den jag har varit. Hitta den viljan och styrkan jag hade en gång, då jag nådde mitt mål och var grymt motiverad.

Hur som helst så var jag på en supertrevlig fest i Malmö på nyår, det var kul och dessutom fick jag en liten nyårskyss:-)

RSS 2.0