Snart ledig igen!

Nu jobbar jag bara tre dagar, sen är jag ledig igen. Hur skönt som helst!! Längtar till Steninge, har ju inte varit där sen förra sommaren...eller med närmare eftertanke så var jag där för typ en månad sen och hälsade på Mamma och Mats. Hur som helst så ska det bli mysigt i alla fall!


Verandan på baksidan av huset


Utsikt från verandan

Ja, det ska bli riktigt skönt att åka dit och bara slappa, grilla och dricka lite vin!! Jag sticker dit redan på torsdag förmiddag, sen kommer Patrik och Ola på eftermiddagen, så jag har halva dagen själv, det ska bli mysigt!!!


Ledig helg!!

Denna helgen ska jag bara slappa!! Gud vad skönt!! Jag haer ingenting inplanetrat. Ikväll blir det nog bara lite god mat och en bra film...imorgon vet jag inte....och vill inte heller!! Jag ska sova så länge jag vill och ta dagen som den kommer!! Ibland är det bästa som finns att vara ensam hemma...krypa upp i soffan men en mysig filt och favorit slappekläderna, att bara få vara ful och härlig i min ensamhet. Det längtar jag efter...tända lite ljus...äta lite smågodis.

Stackars alla studenter idag....det kan inte vara något vidare väder att ha champanjefrukost i....åka lastbilsflak i ösregn, hur kul kan det vara? Men om man ska se det på ett positivt sätt så kanske det blir mindre olyckor om det är färre fullastade lastbilsflak.
Idag går lilla Nanna ut första klass...så stor hon har blivit!! Jag minns när lilla Umma gick ut första klass, det känns som igår fast det är typ 15-16 år sen. Jag minns när jag gick ut första klass, Hästhagsskolan i Farsta, jag hade en blå sammetsklänning och var jättefin!! Det är 25 år sedan....shit vad tiden går.

Har ni hört att Koenigsegg antagligen ska köpa SAAB?? Det bir ju kul för Ängelholm!!

Är inte det här världens sötaste kille?



Sorry syrran....snodde bilden på din blogg...

Aj aj aj aj...

Igår var jag på Erpresso House och fikade med Alexandra, vet ni vad som hände på vägen dit???!!
Eller, på vägen dit, kanske man inte kan säga....jag var ju fortfarande kvar i källaren i mitt hus.
Hur som helst så skulle jag cykla in till stan, så jag skulle ta upp min cykel från cykelförrådet i källaren, som jag för övrigt gör i stort sett dagligen, när jag kom upp för den lilla backen från källaren upp till källardörren och skulle krångla ut både mig och cykel så tappade jag greppet om dörren och PANG rätt på min fot....så nu är jag ett litet invalido. Halta Lottat kallar mina kära arbetskamrater mig.

Annars händer inte så mycket just nu, jag har precis varit ledig i ett par dagar, men det gick mest åt till tvätt, städ och disk. Jag var ute i spåret igår och det var meningen att jag skulle ut idag igen, men det gick ju inte med den här foten. Jag och Lisa har pratat om att vi ska springa Vårruset  i Malmö nästa år...om det är någon som vill hänga på så hör av er, så kan vi boka in oss som grupp, det blir lite billigare då + att man får en picknick korg. Man kanske rent ut skulle ta och fixa några roliga T-shirts (eller är det töntigt??).

I slutet på Juli är det meningen att Christel och hennes söta barn, Lucas och Wilma ska komma hit. Jag håller på för fullt och fixar ett program med aktiviteter, jag tror att det ska behövas när man är 2 vuxna och 2 barn som ska tränga ihop sig i min etta på 42 kvadrat....kan lätt bli så att man kanske börjar klättra på väggarna annars...eller barnen i alla fall....och då vill inte jag vara där.

Folk jag gillar och deras bloggar

Här kommer några bloggar som folk jag gillar har:

www.artepa.blogg.se    Storesyrrans blogg


www.auroraas.blogg.se   Lillesyrrans blogg

www.paddyboy.blogg.se   Patriks blogg'

www.inkanyllet.blogspot.com   Jasmines blogg, inte för att hon uppdaterar, men ändå...Chasse...UPPDATERA!!!




 


Nationaldagsfirande

Igår efter jobbet träffade jag Lisa, hon var barn och mansfri för ovanlighetens skull, så vi passade på att ha en mysig eftermiddag. Den började på Torstens med ett par öl (för min skull, Lisa skulle ju köra och hämta barn senare). Efter det åkte vi ut till havsbadstjollan och käkade pizza i solen. Hur mysigt som helst!! Sen åkte vi hem och kollade den katastrofala fotbollsmatchen....men vi hade kul ändå!!

Bor jag i ett annat land?

Passar på att flagga lite skånskt "osså"


Sveriges Nationaldag!!

Vad säger man? Grattis?? Jag ska jobba hela helgen men är ledig ikväll, så det borde ju bli lite fotbollstittande och öldrickande. Vi får se.
Jag börjar bli lite orolig för midsommar, tänk om det regnar. Det skulle ju bli en katastrof!! Jag hoppas också att Frida och kommer nu, annars blir det ju lite tunnt på folk.

Hur som helst...Grattis på nationaldagen!


Visste ni förresten varför 6 Juni är vår nationaldag?

Det var Gustav III som bestämde att 6 juni skulle kallas Gustavsdagen efterssom Gustav Wasa valdes till kund den 6 juni 1523. Gustavsdagen blev senare Svenska Flaggans dag. Inte förräns 1983 blev det vår officiella nationaldag.
Så, om ni undrar varför vi inte firar lika mycket som Norrmännen på Syttene Mai, så har ni förklaringen. Vi firar en tråk-kung (visserligen min släkting) men ändå....en tråk-kung, inte nån spännande självständighetsdag eller fredsdag eller nåt annat kul...


Tjejdag/kväll/natt/morgon

Igår åkte jag och Johanna till Jamine i Malmö, det var egentligen inte meningen att jag skulle följa med för jag skulle egentligen jobba, men snälla Petra p jobbet bytte med mig. Jag följde sen med som en liten överraskning.
Det var jag, Johanna och lilla Theia som åkte ner till ett soligt och VARMT Malmö, vi gick och köpte mackor och lite folkisar och satte oss i Folkets Park och skulle precis börja vår mysiga picknick när det kommer en vakt. Vi trodde på en gång att de skulle klaga på att vi drack varsin folköl...men nej, det var Theia som inte fick vara där...inga hundar i Folkets Park alltså....det är kanske därför det kallas för just Folkets Park...vi hittade istället en liten "hundpark" där vi slog oss ner och fortsatte...

Inga hundar här...

Efter det gick vi hem och fixade middag, spagetti och köttfärssås, sen dukade vi upp på innergården och käkade middag och drack vin. Senare stack jag och Chasse till videobutiken och hyrde film, Chasse hade även bestämt sig för att hon absolut skulle göra en kladdkaka, så vi fick handla lite ägg och smör och sånt på vägen hem.
I förmiddags var det dags att åka hem igen....både jag och Johanna jobbar ikväll så vi hade inget val...det var i alla fall mysigt med en liten "miniweekend" såhär mitt i veckan.

RSS 2.0